SPONSORED

Drop Supermarkedet og Smag På HelloFresh

I disse dage kan man knapt spise sit måltid færdig, inden en ny madtrend opstår. Tænk for eksempel på måltidskasserne. Opmålte ingredienser, simple opskrifter and levering til døren lyder alt sammen utrolig let og praktisk. Desuden skulle madoplevelsen også være god. Det er billigere end take-away eller fastfood til døren, og du har langt mere kontrol over, hvad du spiser.

Vi besluttede os for at teste den førende spiller på markedet, HelloFresh, og sammenligne med traditionel madindkøb i supermarkedet.

Lad os allerede afsløre... HelloFresh var fantastisk! Lynhurtigt kunne vi lave de mest smagfulde retter, som skabte stor glæde ved middagsbordet.

HelloFresh

Som den førende måltidskasseudbyder på markedet skuffer HelloFresh ikke. Tilmelding var hurtigt og ligetil, alting var super friskt, leveringen kom til tiden og sidst, men ikke mindst - smagen… Mums, siger vi bare! Du kan vælge flere opskrifter, som kun tager 20 minutter, som for eksempel Cremet Portobello-pasta med Hvidløg, Timian og Hasselnødder. Du kan også forkæle en, du holder af, med tidløse klassikere såsom Hakkebøf med Persille, Bløde Løg og Kartoffelsalat. Uanset om du foretrækker vegetarisk mad, klassisk mad med spændende twists, familievenlig mad eller hurtig mad, så har HelloFresh noget til dine smagsløg. Hvis du skulle købe alle ingredienserne i supermarkedet, kunne du hurtigt komme til at bruge lige så mange penge. Og hvem vil ikke gerne springe køen og planlægningen over og bare få det hele leveret til døren?

Billigere end shopping?

Selvfølgelig er der intet, der slår supermarkedet, når det kommer til udvalg og de mange forskellige mærker, du kan lade dig inspirere af og købe med hjem. Men hvis du skulle købe alle ingredienserne til den opskrift, HelloFresh leverer til dig, vil du hurtigt indse at 1) du bruger stort set lige så mange penge og 2) du køber mere end du har brug for. Bare kig i dine køkkenskabe - hvor mange rester af dit og dat er der lige? Desuden er HelloFresh et langt mere bæredygtigt valg i forhold til traditionelle indkøb. Ved at sende dig de præcise mængder ingredienser til dine opskrifter, havner stort set ingen mad i skraldespanden. De bruger ofte papiremballage eller ingen emballage overhovedet, og selve kasserne er lavet af 100% genanvendt pap. Overvej også lige, hvor mange gange, du har stået og stirret på varerne i supermarkedet uden at ane, hvad du skulle lave. Og det er ikke ligefrem fordi, du har lyst til at bruge mere tid end højst nødvendig i supermarkedet, når lydniveauet i ulvetimen er højt, maven rumler efter mad og køen synes uendelig lang. Så der er masser af grunde til at springe supermarkedet over, og i stedet få styr på aftensmad, som hele bordet elsker - med ganske få klik!

Bedre end supermarkedet?

Måske ikke bedre, med i hvert fald mindst lige så godt - og friskt. Ingredienserne passer perfekt til opskrifterne, du bliver mæt og du smider ikke god mad ud. Ingredienserne kommer formodentlig direkte fra leverandørerne, og er alle tilpasset de bestemte retter og mængden af personer. Og så må vi lige nævne endnu en gang - hjemmelevering i stedet for indkøb i ulvetimen? Ja tak. Du sparer så meget tid, og så behøver du ikke engang være hjemme, når de leverer.

Konklusion:

Vi er utrolig begejstrede for konceptet og de mange spændende retter fra det store verdenskøkken samt de hurtige og lette opskrifter, der gør hele oplevelsen fantastisk. Med HelloFresh kan du blive i den hjemlige hygge og nyde skønne måltider, som efterlader hele middagsbordet med smil. Stor anbefaling herfra!

Opdatering: Lige nu har HelloFresh et super tilbud til dig. Du kan få de første 2 måltidskasser med 30% rabat - det er op til 550 kroner sparet! Bare klik på linket!

© 2012 All Rights Reserved.